Bedrijfstrainingen Tai Chi Qigong

Tai Chi

Hoewel Tai Chi is ontwikkeld vanuit de eeuwenoude Chinese kunst van de zelfverdediging, wordt het tegenwoordig voornamelijk beoefend voor de gezondheid en de ontspanning.
De langzaam in elkaar overvloeiende bewegingen, ontspannen lichaam en geest. De nadruk ligt bij de Tai Chi op het soepel, in cirkelvorm, als één geheel in balans te bewegen, waarbij de basis van de zelfverdediging niet wordt vergeten.

Tai Chi is zeer geschikt voor bedrijven die frequenter willen trainen. Op deze manier wordt naast de fysieke conditie ook de mentale conditie getraind. Door het oefenen van de Tai Chi wordt onder andere de weerstand verhoogd en de innerlijke balans (zowel fysiek als mentaal) verbeterd.

 

Qigong

Qigong betekent vrij vertaald 'werken met de levensenergie'. Het zijn eenvoudig aan te leren oefeningen om lichaam en geest, als één geheel, in gezondheid te brengen en in conditie te houden. Dit door middel van ademhalings-, ontspannings- en meditatieoefeningen.

Van oudsher wordt Qigong toegepast om gezondheidsproblemen te voorkomen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Het is zeker geschikt voor mensen die last hebben van nek-, rug- en / of RSI-klachten.

Qigong is effectief omdat je doelgericht oefeningen kunt doen, die de klachten kunnen verlichten of het lichaam kunnen versterken. Daarnaast kan het ook de bloedcirculatie en spijsvertering verbeteren en geeft het meer energie, rust en ontspanning.

 

Kosten

Aan de hand van de behoeften van een bedrijf wordt er een aanbod van diensten geformuleerd en vervolgens een offerte uitgebracht.

Hierbij wordt rekening gehouden met de frequentie, hoeveelheid mensen c.q. grootte van de groepen, het voorbereidingswerk en de in te zetten activiteiten.

Om kennis te maken met onze organisatie en activiteiten is het mogelijk één of meerdere dagdelen te verzorgen.

Uit samenwerking met andere bedrijven is gebleken dat er veel behoefte bestaat aan het verzorgen van een wekelijks aanbod van diensten.

 

Voor meer informatie zie onze contactpagina.


 

Contactgegevens
De Weg van de Cirkel
0413-840687
kay@dewegvandecirkel.nl    

 

Locaties                                      
Sint-Oedenrode
Odendael
Odendael 1
5492 CT Sint-Oedenrode

 
Vught
Sportcentrum Ouwerkerk
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught

Eindhoven
Scholengemeenschap Augustianum
Van Wassenhovenstraat 26
5613 LL Eindhoven

Eindhoven
Yoga Studio Pure Silence
Scherpenakkerweg 9f
5616 HP Eindhoven

Nieuwkuijk                                
Basisschool de Kompas
Nieuwkuijksestraat 98
5253 AJ Nieuwkuijk