Top

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief – Herfstvakantie 🍁🍂🍄☀️

Hallo Allemaal,
De Herfstvakantie komt er weer aan, een mooie tijd om je drukke agenda even tijd in te plannen om te genieten van de mooie kleuren in de natuur 🍁🍂🍄☀️

De Herfstvakantie begint op maandag 19 oktober en duurt tot en met vrijdag 30 oktober.
De kerstvakantie begint op maandag 21 december en duurt tot en met vrijdag 1 januari.


Vorig jaar schreef ik rond deze tijd : “De natuur laat los wat ze niet meer nodig heeft”

Misschien kunnen we net als de natuur deze herfstperiode gebruiken om los te laten wat we niet meer nodig hebben, zodat we meer ruimte maken voor wat echt belangrijk is in ons leven.

Misschien een mooi moment om met onze aandacht meer naar binnen te kijken, bewust te worden van oude vaste patronen en deze waar nodig loslaten, en op deze manier de gezondheid van binnen te zoeken.

Er zijn veel verschillende manieren om aan je gezondheid te werken. Volgens mij is het altijd een combinatie van gezonde voeding, beweging en rust. Meditatie kan hierop een sterke aanvulling zijn.

Graag wil ik het volgende boek bij jullie onder de aandacht brengen: jij bent het placebo van dr. Joe Dispenza. Een boek die je meer inzicht, begrip en handvatten kan geven. Een boek die laat zien dat we zelf veel invloed uitoefenen op onze gemoedstoestand en gezondheid.

Ik lees graag en weet dat er veel andere boeken zijn. Vindt je weg door de informatie die je tot je neemt, en blijf deze toepassen tot je het resultaat bereikt wat je voor ogen had.

In het Nederlands :
Het Boek : https://www.bol.com/nl/p/jij-bent-de-placebo/9200000078953424/?bltgh=rnNFfSX3jRmYG7NaVKVIBg.irmenlFTJOPtX3GCsi9Edw_0_3.6.ProductTitle

De Meditatie : https://www.succesboeken.nl/?media=&ISBN=9789492665249&tags=&zoeken=Jij%20bent%20de%20placebo#.X4LEMC-QmfU

Het boek en de meditaties zijn in het engels een stuk goedkoper.
Het boek is op bol.com als te koop vanaf € 12,98 en de meditaties bij Apple vanaf € 4,95.
Of vraag om mijn digitale versies te mogen “lenen” 😉

 

Geniet van een hele mooie Herfstvakantie ☀️.
Ik hoop dat jullie allemaal een hele mooie herfstvakantie hebben.

Blijf gezond en glimlachen

Warme herfstgroet Kay Aras

06 412 50 804
kay@dewegvandecirkel.nl