Top

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Start van het Nieuwe Seizoen ☀️

Hallo Allemaal,
Ik hoop dat iedereen een heerlijke zomervakantie heeft gehad en weer, net als ik, heel veel zin heeft om met de Tai Chi Qigong lessen te beginnen ✨😊✨


In deze Nieuwsbrief:

– Leslocaties veranderen in Eindhoven en Vught
– Vakantie data
– Corona regels om binnen te bewegen
– Gemiste lessen inhalen
– Online lessen
– Lesgeld en Betaling
– Geniet van een mooie nazomer


Nieuwe seizoen start deze week 24 tot en met 28 augustus
☀️.
Als eerste wil iedereen weer bedanken voor de  vakantiekaarten, berichtje en nog meer chocolade deze zomer. Het blijft  fijn om te horen waarom jullie graag Tai Chi Qigong beoefenen en  waarderen ✨🙏✨

Het duurde even voordat ik met de nieuwsbrief kon komen omdat we de regering af hebben gewacht wat ze verleden dinsdag zouden melden. Ook hadden we uitdagingen qua lesruimtes en door de zomervakantie was bijna iedereen afwezig tot deze week. Maar geduld is een schone zaak (volgens mijn moeke) we hebben voor alle locaties groen licht en waar nodig nieuwe lesruimte waar we ook makkelijk buiten kunnen trainen.


Verandering van lesruimte in Eindhoven en Vught
Eindhoven
In Eindhoven veranderen we van locatie omdat de zaal van de yoga studio niet groot genoeg was. De nieuwe locatie is dat we weer terug gaan naar het Augustianium 😄
Komende maandagavond mag ik nog even gaan kijken maar ik verwacht dat deze zaal groot genoeg is voor de bestaande groep aangevuld met onze nieuwe deelnemers.
Tijd : 19.30 tot 20.30 uur Tai Chi Qigong
20.30 tot 21.00 uur, extra Tai Chi vorm
Adres : Dirk Boutenslaan 25, 5613 LH Eindhoven

Vught
In Vught verhuizen we naar de Yoga ruimte van Om Yoga, een mooie rustige ruimte die makkelijk te bereiken is.
Lestijd : is vooralsnog 13.00 tot 14.00 uur (ik heb hierover nog overleg met de eigenaresse)
Adres : ‘De Olmen’ Olmenlaan 3 5261 VC Vught 


Vakantie data:

Herfstvakantie 19 oktober tot en met 30 oktober
Kerstvakantie 21 december tot en met 1 januari 2021


Corona

Blijf zoveel mogelijk de regels in acht nemen die voor de Corona gelden. Ik begrijp dat iedereen er een andere mening over heeft en dat het allemaal langere duurt dan we zouden willen. Maar voor de Tai Chi school en je eigen gezondheid is het belangrijk dat alle regels blijven naleven ☀️

Met als aanvulling voor de binnen lessen :
– Ontsmet je handen waar aanwezig met ontsmettende handlotion.
– Indien deze niet aanwezig is was dan bij aankomst goed je handen.
– Hou gepaste afstand
– Bij twijfel of je gezond bent zorg dan niet alleen voor jezelf maar voor iedereen om je heen, laat je testen, en volg in die tijd de online lessen.

Alleen samen zorgen we voor een gezonde samenleving in de breedste zin van het woord.


Gemiste lessen inhalen
Door de corona maatregelen liep het seizoen anders dan gepland, ik heb dit voor een gedeelte proberen op gevangen met de online lessen, tot het moment we weer buiten mochten trainen. De mogelijkheid blijft om de lessen die je gemist hebt in te halen. Normaal is de regel om gemiste lessen in het zelfde half jaar in te halen. Ivm de uitzonderlijke situatie mogen natuurlijk de gemiste lessen ook het komende half jaar ingehaald worden.

Dit geldt natuurlijk voor de deelnemers die het lesgeld van af gelopen seizoen betaald hebben en besluiten om door te gaan met de lessen. Na betaling van het lesgeld voor komend seizoen graag in overleg de lessen inhalen.
Vragen hierover bel, mail of app mij 🌻 


Online Lessen als vast onderdeel
Deze blijven doorlopen, ik ben nog steeds bezig met een manier te vinden hoe we deze online lessen verder doorlaten gaan en in welke vorm. Ben je geïnteresseerd of heb je goede ideeën hierover, geef je eenvoudig op door mij een berichtje te sturen.


Lesgeld
Zoals we aangaven zal door de huidige omstandigheden en prijsstijgingen het lesgeld met ongeveer 50 cent per les omhoog gaan.

Het lesgeld voor het komende seizoen is 160,-, voor degene die de extra 30 minuten Tai Chi vorm training volgen in Eindhoven of Nieuwkuijk komt daar € 35,- bij.

Als er vragen zijn ontstaan door de prijsstijging neem dan even contact met mij op.

Let op ! : als je een nieuwe deelnemer bent vul dan eerst een inschrijfformulier in voordat iets overmaakt 🙏


Betaling van het lesgeld
Het lesgeld graag voor 14 september 2020 overmaken op rekening van: Yuandao – De Weg van de Cirkel NL27 INGB 000 951 4749. Ondervermelding van je naam en lesdag + locatie.


Geniet van een hele mooie nazomer
Ik wens voor iedereen een goede gezondheid en dat we meer mogen gaan genieten van wat echt belangrijk is in ons leven 🌻

Geniet van een hele mooie zondag en ik hoop iedereen weer terug te zien vanaf morgen 24 augustus in ons nieuwe Tai Chi Qigong seizoen ☀️

Zonnige groetjes,
Kay Aras
06 412 50 804
kay@dewegvandecirkel.nl