Top

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Januari 2020

Ontspan, adem diep in, voel je goed

Hey, de laatste weken kreeg je vooral veel oefeningen die je bewuster maken van wanneer we teveel spanning vast houden of gebruiken. Een eenvoudige oefening die goed werkt om even de drukte van de dag los te laten en terug te komen in het moment was de hart-ademhaling. Adem op deze manier 2 tot 3 keer in en uit of een paar minuten, doe wat voor jou uitkomt of goed voelt.

Ga rustig rechtop zitten, til lichtjes je kruin en mondhoeken op = )
Probeer een positief gevoel in en uit te ademen
Breng je aandacht naar je borstkas ter hoogte van je hart ❤️
Adem het positieve gevoel vanuit je hartstreek in en uit
Sluit rustig af en ga dan verder met je dag ☀️ 

Nieuwe seizoen

Begin februari starten we weer met het nieuwe seizoen dat tot de zomervakantie doorloopt. De vrije dagen en vakantie dagen heb ik onder deze brief staan.

Het is altijd fijn als je mensen uit je omgeving uitnodigt voor een proefles Tai Chi Qigong.


Betaling

Ik probeer dit seizoen de veilige en vooral makkelijke betaling via whatsapp. Door eenvoudig op de link te drukken, word je verwezen naar je eigen bank, betalen doe je dan met een druk op de knop.

Je mag natuurlijk ook op een andere manier je lesgeld over maken, probeer dit voor Valentijnsdag (14 februari = ) te doen. Vermeld duidelijk je naam en lesgroep (dat voorkomt onnodig puzzelen voor mij)


Massage

Sinds een aantal jaren masseer ik regelmatig klanten en deelnemers. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik vanuit mijn achtergrond iets voor mensen met pijnklachten kan betekenen.

Mijn achtergrond: Vanaf mijn 17de masseer ik al regelmatig. Tijdens diverse opleidingen waaronder Traditionele Chinese medicijnen, heb ik diverse (ontspannings-)massagetechnieken geleerd voor het hele lichaam.
Deze massages geef ik al meer dan 25 jaar bedrijfsmatig, vooral gericht op het verlichten van pijnklachten aan schouders, nek en onderrug.

Basis Ontspanningsmassage voor iedereen.

Indien nodig; tips voor de algemene gezondheid. Denk hierbij aan oefeningen en/of tips over voeding. Ik heb gekozen voor een lage prijs van € 30,- voor ± 45 minuten, zodat het voor (bijna) iedereen toegankelijk zal zijn.

Als je geïnteresseerd bent om een afspraak in te plannen of je wilt iets meer informatie, app of bel mij even.


Wat zou jij willen lezen of zien

Ik start binnenkort met stukjes schrijven en video opnames over Tai Chi Qigong oefeningen en andere interessante onderwerpen. Deze deel ik dan via de website.

Fijn zou zijn als jij aangeeft waarmee ik je kan helpen. Waarover zou jij meer informatie willen lezen of welke oefeningen zou jij gefilmd willen zien zodat je ze thuis kunt oefenen.

Ik kan niet alles direct in beeld brengen daarom sta graag open voor jullie input.

Als je een idee hebt, stuur dit even via een whatsapp-bericht of mail ze naar mij toe.

Dank je wel voor een mooi en inspirerend half jaar, ik heb zin om vol enthousiasme weer les te geven in het komende seizoen.

Als er vragen zijn ontstaan, mag je me altijd aanspreken of een app sturen of bellen.

Geniet van een hele mooie dag

Groetjes Kay

kay@dewegvandecirkel.nl

06 412 50 804


Vakantie data

Start nieuwe seizoen: 3 tot en met 7 februari
Voorjaarsvakantie: 24 februari tot en met 6 maart
2e paasdag: 13 april
Meivakantie: 27 april tot en met 8 mei
Hemelvaart: 21 & 22 mei
2e Pinksterdag: 1 juni
Start zomervakantie: 13 juli