Top

Nieuwsbrief

Extra Nieuwsbrief Maart

Hallo Allemaal, 

Wat een interessante tijd; een griep die de wereld wakker schudt; 100 km per uur op de snelwegen; het is net of we iets langzamer mogen gaan en meer aandacht aan het belangrijkste mogen geven: gezondheid, familie en vrienden.

Online lessen een optie 

Het was een erg moeilijke beslissing om alles stil te leggen, niet alleen de Tai Chi Qigong maar alles ligt stil. Om deze reden ben ik aan het kijken of ik in de tussentijd online kan lesgeven. Welke tijden en dagen zijn nog optioneel.

> Is er bij jullie interesse dat ik een aantal gratis online lessen Tai Chi Qigong ga verzorgen? Bij voldoende aanmeldingen is dit een mooie optie in mijn ogen. (Extra onderdeel of les zou verhoging van de weerstand kunnen zijn = )

> Een tweede optie voor Tai Chi Qigong is 1 op 1 les via Skype of live samen buiten in Sint- Oedenrode, aan deze optie is wel een bijdrage verbonden.  

Als je interesse hebt voor één of beide opties hierboven, zou het fijn zijn dat je mij even een appje stuurt of mailt als je dit graag zou willen.

Is er iemand met meer informatie over:

Daarnaast ben ik op zoek naar mensen die bekend zijn met online conferentie of groep chats en/of streaming systemen die op korte termijn informatie met mij willen delen? Bellen is in deze de beste optie.

Wens iedereen Goede Gezondheid 

Er zijn steeds meer mensen die alleen of in groepen vanuit allerlei landen, geloof en filosofieën positieve energie sturen voor iedereen die het nodig heeft. Misschien mooi om iedere dag even een kaarsje te branden en hieraan bij te dragen.

Voor nu wens ik iedereen veel gemoedsrust en gezondheid toe, dat we deze tijd mogen gebruiken voor meer zelfinzicht en geluksbeleving. Help elkaar waar je elkaar kunt helpen.

Mooie lentegroet, Kay Aras 

06 412 50 804

kay@dewegvandecirkel.nl