Header newsletter zomer 2022

Nieuwsbrief Zomer 2022

Zomervakantie 

Met de zomervakantie voor de deur schrijf ik deze nieuwsbrief. We starten met de lessen op alle locaties en online weer in week 35, van 5 september tot en met 10 september.

Een oefening : Voel de aarde om wat af te koelen

Een goede oefening in de zomer die op verschillende niveaus weldadig zijn voor je lichaam is jezelf aarden.

Ga heerlijk met je blote voeten op gras of zand staan. Voel de grond onder je voeten maak bewust contact hiermee. Voel niet alleen het gras of zand onder je voeten maar probeer ook met je aandacht dieper in de grond te voelen alsof je jezelf wortels in de grond, indien mogelijk begraaf je voeten een beetje. 

Een oefening : Voel de aarde om wat af te koelen

Adem warmte en stress uit door de onderkant van je voeten en adem koele ontspanning en rust in door je voeten, vul je hele lichaam met deze aandacht. Je kan deze oefening zittend staand of zelfs lopend doen waar je ook buiten kan zijn. Heerlijk met je voeten op een strand in het zand, je tuin een grasveld. Trek gewoon even je schoenen uit en voel de aarde. 

Als je een boek wilt lezen deze zomer kijk dan ook eens naar “Je lichaam aarden, gezond en energiek door contact met de aarde” van Clinton Ober.

Zomertraining 2022

Omdat de zomervakantie de langste vakantie is en om het seizoen op een goede manier in te luiden wil ik graag op woensdag 24 augustus een zomertraining geven.

Deze zomertraining is natuurlijk ook leuk om je partner of iemand anders die geïnteresseerd is in de Tai Chi Qigong lessen mee te nemen (ervaring is niet nodig 😊)

Locatie is zoals altijd Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

Tijd van 19.00 tot 20.30 uur

Zomertraining Afsluiten met een Drankje

In de afgelopen jaren zien we dat er een gezellige sfeer is na de Tai Chi Qigong oefeningen. Ik wil graag voorstellen voor degen die het leuk vinden een picknickdeken mee te nemen en iets te drinken en/of te knabbelen en samen een drankje (met of zonder alcohol = ) te drinken om de zomer(vakantie) te vieren.

Als je naar de zomer training wilt komen stuur dan even een mailtje naar kay@dewegvandecirkel.nl en geef ook even aan als je iemand mee neemt.

Belangrijke data nieuwe seizoen

Belangrijke data

  • Zomertraining woensdag 24 augustus 
  • Start nieuwe seizoen zomer 5 september tot en met 10 september
  • Herfstvakantie 24 oktober tot en met 5 november
  • Kerstvakantie 24 december tot en met 7 januari
  • Begin februari 2023 start nieuwe seizoen winter

Lesgeld 

Door de prijsstijgingen van de afgelopen tijd kan ik niet anders dan het lesgeld met ± 26 cent per les te verhogen, bedankt voor jullie begrip hiervoor. 

Kijk in je whatsapp of mail hoeveel en hoe je het lesgeld kan overmaken. 

Geïnteresseerd in Korting? 

Net als ieder seizoen is het mogelijk om korting te krijgen. Ken je mensen die geïnteresseerd zijn in de Tai Chi & Qigong Lessen en ze schrijven zich in dan krijg je 10% korting op het lesgeld van dit half jaar. 

Deze aanbieding is geldig voor deelnemers die starten en zich inschrijven in de eerste 6 weken van het nieuwe seizoen.

Bedankt voor een mooi lesjaar 

Ondanks diverse uitdagingen in het afgelopen jaar door o.a. nasleep van het auto ongeluk & corona lock-down ben ik altijd weer dankbaar dat ik les mag geven. Ik wil graag iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichten, kaartjes en cadeautjes die ik heb mogen ontvangen het afgelopen jaar.

Ook in het nieuwe seizoen zal ik met veel plezier de lessen blijven geven. 

Als er vragen zijn ontstaan hoor ik ze graag.

Geniet van een hele mooie zomervakantie en zie jullie op de zomertraining of in het nieuwe seizoen.

Zonnige Zomergroet Kay 

Chat openen
Hallo,

Welkom op mijn site.
Hoe kan ik je helpen?