Over De Weg van de Cirkel

Mijn naam is Kay Aras, ik woon in het mooie dorp Sint-Oedenrode.

Na het afronden van de docentenopleiding voor Tai Chi & Qigong ben ik 1996 gestart met De Weg van de Cirkel, waarmee wekelijks lessen worden gegeven in de omgeving Eindhoven en Den Bosch. Naast het lesgeven aan particulieren zijn we ook actief in het bedrijfsleven.

Met de lessen hoop ik mensen bewuster te maken van het belang om zelf in beweging te komen en aan onze gezondheid te werken op alle vlakken. Het belangrijkste uitgangspunt: zachtheid is een keuze.

De weg van de Cirkel

Kay Aras

Hardheid is makkelijk, zachtheid is mooi om te ontdekken

Iets over mij

Ik heb een achtergrond in de traditionele Chinese medicijnen, afgestudeerd in de richting stressverlaging en ontspanning. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van coaching, sport en beweging.

Beweging heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met sporten, eerst teamsporten waar later zelfverdediging bij kwam. Begin jaren 90 kwam Tai Chi op mijn pad en werd ik geïnspireerd door iets wat ik in de zelfverdediging nooit had geleerd. Naast dat Tai Chi mij meer rust gaf in bewegen, was het vullen van de beweging wat mij het meest nieuwsgierig maakte om verder te onderzoeken. Door de jaren heen ontmoette ik verschillende interessante mensen die Tai Chi, Filosofie, Meditatie en Qigong op verschillende manieren beoefenden en beleefden. Sommigen waren meer gericht op persoonlijke ontwikkeling, anderen meer op zelfverdediging of de gezondheid. Iedereen gaf wat ze zelf belangrijk vonden. Nog steeds heb ik het gevoel dat er veel te leren blijft op het gebied van beweging, voeding en gezondheid. Misschien had mijn Moeke wel gelijk toen ze zei: ‘Kayke, je bent nooit uitgeleerd’.

Ervaringen van onze leerlingen

Thelma-van-Hensbergen- De Weg van de Cirkel

De lessen zijn zeer goed voor de geest en lichaam en worden op een duidelijke manier uitgelegd. Je voelt wat Kay bedoelt en hebt er baat bij. Ik heb nog steeds een positief gevoel als ik van zijn les thuiskom en er de hele week op kan teren! Ik ben blij en dankbaar dat ik al 20 jaar in zijn les mag staan.

Thelma uit Eindhoven

Ineke De Weg van de Cirkel

De weg van de Cirkel maakt elke vrijdag mijn week mooi rond. Positief en in balans ga ik het weekend in.

Ineke uit Sint Oedenrode

Betsie-Kluijtmans-De Weg van de Cirkel

Iedere vrijdag ochtend doe ik Tai Chi, wat voor mij een heel fijn uurtje ontspannen is. En met Kay als leraar ook nog leuk en gezellig. Ik hoop hier nog lang mee door te kunnen gaan. Kay, je verdient een dikke pluim van mij.

Betsie uit Vught

Erik-Krijnen De Weg van de Cirkel

Ik ben 14 jaar geleden Tai Chi gaan doen, omdat ik meer balans wilde vinden. Die heb ik gevonden dankzij de praktische, niet zweverige lessen van Kay. Ademhalen, bewegen en loslaten. Wat ik leer kan ik in mijn dagelijks leven, werk en mijn hobby’s makkelijk toepassen.

Erik uit Geldrop

Chat openen
Hallo,

Welkom op mijn site.
Hoe kan ik je helpen?