Over de lessen

Wanneer mensen beginnen met Tai Chi Qigong wordt er eerst een basis gelegd. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het versterken en verbeteren van de lichaamshouding, de balans, en de ademhaling.

Alle lessen beginnen met losmaakoefeningen, en worden gecombineerd met Tai Chi en Qigong oefeningen, met als doel lichaam en geest makkelijker te kunnen ontspannen.

Chi stroomt altijd, lichamelijk spanning remt het af

Qigong
Tai-Chi-De Weg van de Cirkel

Lesgeld

Het lesjaar loopt ongeveer gelijk met de schoolvakanties. 1 Lesjaar bestaat uit 2 seizoenen, die gekoppeld aan de schoolvakantie iets eerder of later starten.
De eerste eind augustus tot en met begin januari. Het tweede seizoen start eind januari/februari tot en met de zomervakantie. Tijdens de schoolvakanties wordt geen les gegeven. Ieder seizoen bestaat uit ongeveer 18/19 lessen.

Lesgeld per seizoen: € 170,00.
Indien u voor het eerst inschrijft betaalt u eenmalig € 15,00 (inclusief T-shirt).

Voor de 50+ ochtendlessen voor bewoners van Meijerijstad, o.a. Sint-Oedenrode en deelgemeenten is er een speciale regeling, woon je in deze gemeente dan vraag hier even naar.

Proefles

Om te kijken of Tai Chi Qigong iets voor u is, bent u van harte welkom om een proefles te volgen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via het contactformulier of telefonisch: 06 412 50 804.

Voor het lesrooster klik hier

Tai Chi Qigong

Tai Chi en Qigong is er voor iedereen

Een belangrijk uitgangspunt is dat Tai Chi en Qigong voor iedereen toegankelijk is. Jong en oud, gezond of niet, iedereen kan van de talloze voordelen genieten die de oefeningen met zich mee brengen.

Chat openen
Hallo,

Welkom op mijn site.
Hoe kan ik je helpen?